ОПАШКИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОСА

Опашка от естествена коса

Опашка от естествена коса

Започвайки с опашките за коса от високо качество синтетика продължаваме специално поради много запитвания от клиенти с опашки за коса от високо качество естествена коса. Нашите опашки от естествена коса са специално произведени за Вас, моделът е най-актуалният в момента из Европа и стои изключително красиво.

 Ако искате да бъдете неотразима и всички погледи да бъдат вперени във Вас , то това е вашият избор Опашка за коса изработена от естествена коса.Предлагаме Ви най-новите тенденции на пазара , при това от висок клас. Опашката за коса е едно лесно модно предложение, на което може да се спре всеки.За отрицателно време можем да променим своята прическа, при това толкова лесно. Поставянето й не е никак сложно и поради тази причина все повече момичета се спират на това фешън предложение.

Поставяйките си Опашката за коса никой освен Вас няма да знае , че това не е Вашата коса.Изглежда толкова добре и придава блясък на Вашето ежедневие. Това е заради пришитата залепваща се лента , която ни позволява лесно поставяне. Нашите опашки за коса , които предлага HairPro Bg са произведени от високо качество естествена коса, абсолютно същото качество, което използваме и за косата за удължаване. Опашката можете да я боядисвате, къдрите, изправяте, миете и всичко, което правите с Вашата собствена коса.

 

Нашите опашки от естествена коса са с дължина 60см, тегло от 110 грама и цената им е 230 лв. Несъмнено цената е по-висока от тази на изкуствените опашки за коса, но качеството си струва. Убедете се сами!