ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА

Опашката за коса е един наистина красив аксесоар, а и след като опашката в момента е сред най-предпочитаните прически, няма как да не се замислим предимствата на опашката за коса. Опашката за коса ни предоставя невероятната възможност за секунди да се сдобием с красива, дълга и гъста опашка без да е необходимо да чакаме с години косата ни да израсте.
И поради широката популярност, която набраха опашките за коса, в момента можете да окриете на пазара много различни видове опашки. Нашите предложения за Вас са две –

опашка за коса от естествена коса и опашка за коса от високо качество синтетика.
(Опашки за коса от естествен косъм можете да намерите също тук в другия раздел.)
Нашите опашки за коса , които предлага HairPro Bg са от високо качество синтетика. Предлагаме Ви да се сдобиете с невероятна визия на ниска цена. Опашката ни от изкуствена коса е с дължина 60 см и тегло 180 грама, като моделът на самата опашка е сред един от най-модерните и предпочитани в Европа и САЩ.
Изберете подходящата за Вас опашка, от петте различни, модерни цвята които предлагаме.

Позвънете на телефон
0892 077 074 и поръчайте Вашата опашка!

С нашата опашка за коса Вие ще изглеждате наистина зашеметяващо. Веднъж поставите ли нашата опашка ще се уверите, че стои наистина красиво, без отблясъци, и повярвайте ни, няма да искате да я свалите.
Възползвайте се от нашето предложение и се сдобиите с опашка за коса от високо качество синтетика само за 50 лв!