ТЪМНО РУСА

Естествена опашка за коса - тъмно руса

 

цена: 230 лв.


 

Поръчка на телефони:

 

0892 077 074 / 0876 077 074

 


 Представяме Ви тъмно руса опашка за коса от естествен косъм,която ще промени Вашата визия напълно.Дължината й е 60 см и е с грамаж 110 гр. Това е твоят шанс да се превърнеш в истинска звезда.Русата коса винаги е била хит сред жените. Прави Ви звезда , където и да отидете.

А сега е момента да засияеш още повече с предложението на HairPro. С тази опашка за коса можеш да промениш ежедневната си прическа , при това толкова лесно. На принципа постави и залепи. Освен , че ще изглеждаш ослепително с твоята опашка за коса тя има и своите предимства, ако се спреш на варианта изработен от естествена коса.С нея можеш да оформиш желаната прическа. Ако искаш да направиш къдрици просто използвай маша или дифузер без да се страхуваш , че ще я повредиш. А, ако промениш цвета на косата си и се притесняваш , че опашката е в друг цвят , просто боядисай и нея. Опашката за коса , която ти предлагаме е изработена от висококачествени материали и можеш да й се радваш години наред.

 

* Опашките от естествена коса могат да бъдат боядисвани , като не препоръчваме боядисването от по-тъмен към по-светъл нюанс.